Sok szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon! Az előforduló hibákat folyamatosan javítjuk. Mindenkinek tartalmas, kellemes böngészést kívánunk!

Iskolánkban került megrendezésre a Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ díjátadó ünnepsége

No Rating

Idén iskolánk adott helyszínt az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központjának (POK) a 2017/2018. tanévben megrendezett megyei és országos versenyeinek díjátadó ünnepségéhez. A rendezvényen a díjazottak könyvet és könyvutalványt kaptak, a felkészítő tanárok emléklappal térhettek haza.

A Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája is büszkén képviseltette magát a rendezvényen.
Az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny megyei fordulóján Szabó Richárd (2/10/2) első, Kovács Richárd (2/10/2) második helyezett lett középiskolai kategóriában; felkészítő tanáruk Orsikné Mayer Ildikó.
 A Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Gárdonyi Tagintézménye és a Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett szépíró versenyen Tóth Bálint (1/9/1) tanulónk harmadik helyezést ért el a középiskolai kategóriában, felkészítő tanára Réger-Kovács Adrienn.
Nagyon büszkék vagyunk diákjainkra! Bízunk benne, hogy továbbra is sikereket érünk el a versenyeken!

Fontos információk

E-Kréta belépés

Hasznos információk

Pályázatok

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.
Tel/fax: 06-22-314 278
Email: titkarsag@vorosmarty.hu

Archívum