Sok szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon! Az előforduló hibákat folyamatosan javítjuk. Mindenkinek tartalmas, kellemes böngészést kívánunk!

Kalandpálya, paprikáskrumpli … nyárköszöntő

No Rating

Kalandpálya, paprikáskrumpli … nyárköszöntő

Mozgalmas évet zárt iskolánk diákönkormányzata

A Vörösmarty Diákönkormányzata jó hangulatú rendezvénnyel zárta a tanévet. A 2017/2018-as tanévben iskolánk hagyományos programjai, mint például a Szakmai Nap és az Ifjúsági Nap, számos új rendezvénnyel egészültek ki: nagy sikert arattak az új kezdeményezések, mint a tökfaragóverseny, a Mikulás-darts és a lóherevadászat Szent Patrik napján. Gazdagodtunk babzsákfotelekkel, sárkányhajós élményekkel a Velencei-tavon, részt vettünk a Diáktanács rendezvényein: az adventi programokban, az adománygyűjtésben, a Városi Diákbálon, a nonstop röplabda tornán és a Városi Diáktanács Sportnapján.

A mozgalmas tanév méltó megkoronázásaként, Kozma Katalin tanárnő és csapata kalandparkot idéző élményelemeket varázsolt az intézmény udvarára. Bátrabb tanulóink iskolánk mókusaival vetekedtek, amint professzionális mászófelszerelés segítségével magas fákra kapaszkodtak fel. Többen a kötélpályán tették próbára egyensúlyérzéküket.

A főzés igazi csapatmunka volt. Természetesen a zene sem hiányozhatott. Számítani lehetett esőre, de az égiek kegyesek voltak hozzánk. Két bográcsban rotyogott a paprikáskrumpli, amire a diákok osztályfőnökeiket is vendégül látták.

Most jöhet a nyári gyakorlat és a vakáció, de szeptemberben új tagokkal bővül a csapat.

Kedves Leendő Kilencedikesek! Csatlakozzatok hozzánk, szükségünk van kreatív, rátermett és tettre kész fiatalokra, mert a Diákönkormányzat a Ti fórumotok, ahol elmondhatjátok véleményeteket, javaslataitokat és egy nagyszerű csapat tagjai lehettek!

Fontos információk

E-Kréta belépés

Hasznos információk

Pályázatok

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.
Tel/fax: 06-22-314 278
Email: titkarsag@vorosmarty.hu

Archívum