Sok szeretettel köszöntjük megújult honlapunkon! Az előforduló hibákat folyamatosan javítjuk. Mindenkinek tartalmas, kellemes böngészést kívánunk!

A Szent Donát Alapítvány is támogatta a Vörösmarty megyei szavalóversenyt

No Rating

Nagy megtiszteltetés számunkra a Szent Donát Alapítvány több évre visszanyúló anyagi és kulturális támogatása a Vörösmarty megyei szavalóverseny megrendezéséhez. Külön nagyon szépen köszönjük Liszits Ferencné Marika zsűriben való munkáját, irodalmi előadásait, lelkesítő, támogató tanácsait a verselő diákok számára. Nagy öröm volt számunkra, hogy a 65 vers elmondását is színesítette szavalatával.

Liszits Ferencné, az alapítvány kurátorának gondolatai:
“Közel tíz éve támogatja a Szent Donát Alapítvány a Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája megyei szavalóversenyét.
Tesszük ezt azért, hogy a rendezvényre szánt anyagi támogatáson keresztül is megvalósulhasson alapítványunk egyik célkitűzése, küldetése, a kultúra, az irodalom támogatása. Ezzel is elősegítve a hazaszeretet, a magyarságtudat erősödését a versmondó versenyre jelentkező lelkes fiatal diákok körében.
Reményeink szerint, az iskola fennállásának 65. születésnapja alkalmából szervezett versmondó verseny is közelebb hozta a résztvevő diákokhoz Vörösmarty Mihály gondolatait, melyek tovább élnek, fejlődnek majd bennük. Így válhat halhatatlanná a költő népnevelő hazafias költészete.
A Szent Donát Alapítvány szeretné megköszönni, hogy évről-évre lelkes támogatója, résztvevője lehet ennek a „szent napnak”.”

Nagy szeretettel és tisztelettel köszönjük a Szent Donát Alapítvány támogatását.

ESEMÉNYNAPTÁR

április 2020
hkscpsv
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30    
« Már   máj »

Fontos információk

E-Kréta belépés

Hasznos információk

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Balatoni út 143.
Tel/fax: 06-22-314 278
Email: titkarsag@vorosmarty.hu

Archívum